Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

(Εικόνες και βίντεο) Διαδηλώσεις σε πάνω από 30 πόλεις στην Ισπανία για την λευτερια του Pablo Hasel. Αναβολή απόφασης της φυλάκισης του για την άλλη Παρασκευή.



 Μετά την ξεκάθαρη απειλή του εθνικού δικαστηρίου για την σύλληψη του Hasel ξέσπασαν αντιδράσεις και διαδηλώσεις σε όλη την Ισπανία που αντιμετωπίστηκαν με άγρια καταστολή, όμως σε όλη την Ισπανία έσπασε η απαγόρευση. Το πείσμα του κόσμου απέναντι στην ξεκάθαρη πολιτική και φρανκικου τύπου δίκη κατάφερε να φέρει ένα μικρό αποτέλεσμα.

Δέχτηκε χιλιάδες μυνήματα συμπαράστασης και ο ίδιος ενημέρωσε πως η σύλληψη του πήρε αναβολή για την άλλη Παρασκευή αφού η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση. Οι αγώνες για την πλήρη αθώωση του πρέπει να συνεχιστούν.

Παρακάτω σύνδεσμοι και εικόνες από τις κινητοποιήσεις, τα καλλιτεχνικά δρώμενα και την προκλητική απάντηση του κράτους στον λαό της Ισπανίας για να καταπνίξει την δίκαιη οργή του απέναντι στην φασιστικοποίηση και την καταπάτηση των δικαιωμάτων του που δέχεται. 

(Μαζική συγκέντρωση στην Μαδρίτη)


(Βαρκελώνη: Κόντρα στις απαγορεύσεις και την άγρια καταστολή πραγματοποιήθηκε μαζική διαδήλωση. άγριο ξύλο σε νεαρούς αντιφασίστες πριν καν φτάσουν στην συγκέντρωση. )













(Παρέμβαση στο Μπιλμπάο)






(Μαζική διαδήλωση στην Σαραγόσα)





(Χιχόν)


(Βίγκο)




(Βαγιαδολίδ)



(Ματαρό)


Πλατείες βάφτηκαν παντού με συνθήματα υπέρ της ελευθερίας του χασελ και των πολιτικών κρατουμένων






ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΝ PABLO HASEL



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου