Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Pablo Hasel: Θέλουν να μας εμποδίσουν να λέμε για τις εγκληματικές πολιτικές στην εργατική τάξη για να αποφύγουν τον οργανωμένο αγώνα του κόσμου. Δεν θα πετύχουν.

 Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έρθει αυτή η καταντημένη στρατιωτική κατοχή για να σταματήσουν τα μεγάφωνα μας. Υπάρχουν μέσα ενημέρωσης που λένε πως έχουν φτάσει αστυνομικοί από άλλα μέρη για ενίσχυση. Αν αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που γράφω πριν φυλακιστώ και παρόλο που τα έχω πει χρόνια τώρα, πρέπει να κάνω έκκληση να αντιμετωπίζετε τον φόβο και να αμφισβητείτε τις αδικίες και επιβολές μιας τυραννίας που κρύβεται όλο και λιγότερο. Είτε θα το κάνουμε αυτό είτε θα συνεχίζουν να κάνουν ότι κάνουν χωρίς να σταματούν.   

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να μας μας υπαγορεύουν το τι θα λέμε, τι να νιώθουμε και τι να κάνουμε. Αν το επιτρέψουμε αυτό τότε η καταστολή τους θα έχει πετύχει , αν κάνουμε το αντίθετο θα αποδυναμωθεί. Είναι πολύ καλά οργανωμένοι και έτσι αρνούνται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας , εμείς πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα για να τα κατακτήσουμε.

Έμεινα εδώ και αρνήθηκα την εξορία για να συμβάλω περισσότερο στη διάδοση του μηνύματος, στην κινητοποίηση και πάνω απ 'όλα στην οργάνωση. Θα με φυλακίσουν με το κεφάλι ψηλά γιατί δεν υποχώρησα στον τρόμο τους, επειδή έβαλα το λιθαράκι μου σε όλα αυτά που λέω. Όλοι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. 

Οι αδικίες έχουν κάποιους ενόχους και τους έχω δείξει δυνατά και καθαρά, με δίκαιο και αναγκαίο θυμό. Θέλουν να μας εμποδίσουν να λέμε για τις εγκληματικές και εχθρικές τους πολιτικές στην εργατική τάξη για να αποφύγουν την ευαισθητοποίηση και επομένως τον οργανωμένο αγώνα του κόσμου. Δεν θα πετύχουν.

Αλληλεγγύη στον Pablo Hasel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου