Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Επεξήγηση των κατηγοριών του Pablo Hasel από μάρτυρα !



 Ελπίζω να το διαδώσετε όπου μπορείτε για να αντιμετωπίσουμε αυτά τις εικασίες και την χειραγώγηση από άλλους. Θα είναι μακροσκελές αλλά αν θέλουμε να πληροφορηθούμε καλά, αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο γιατί μιλάω για την δική μου προσωπική εμπειρία και τι έζησα μαζί με τον Πάμπλο και δεν εικάζω για το τι κάνουν οι άλλοι με κακές προθέσεις. Θα εξηγήσω αυτά τα δύο εξώφυλλα που είναι από τις ειδήσεις η από κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν ξέρω τις λεπτομέρειες

.    

Από τότε που ο Πάμπλο φυλακίστηκε, ορισμένα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν σταματήσει να κατευθύνουν πληροφορίες ή να λένε ημιτελή γεγονότα, πράγμα που δημιουργεί πλήρη παραπληροφόρηση σε μεγάλο μέρος κόσμου που δεν αφιερώνεται στη διερεύνηση από μόνος του, αλλά παίρνει τέσσερις κινήσεις τίτλου και μετά τα κάνει σε εμετική οργή από απόλυτη άγνοια.

Γι 'αυτό θέλω να διευκρινίσω κάποια σημεία. Το πρώτο σημείο είναι ότι ο Πάμπλο έχει 2 αυστηρές ποινές για τις οποίες μπαίνει στη φυλακή, και ναι, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ TWEETS ΤΟΥ.

Πιστεύω πως  η απόδειξη αυτού θα έπρεπε να είναι αρκετή για να σταματήσουμε να εικάζουμε για τα υπόλοιπα αλλά αφού βλέπω ότι αυτό δεν γίνεται και μιλούν για άλλες περιπτώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τη φυλάκιση του, αλλά δημιουργούν μόνο περισσότερη τοξικότητα , θα εξηγήσω και αυτές τις ανοιχτές υποθέσεις.

1. Το 2015 ήταν η τελευταία απόφαση για ποινή φυλάκισης δύο ετών για το περιεχόμενο των στίχων των τραγουδιών του και κατηγορείται για φερόμενη «υποκίνηση μίσους». Δεν θα αφιερώσω πολύ χρόνο για αυτό, επειδή η δικαστική απόφαση έχει δημοσιευθεί ακόμη και στο διαδίκτυο και μπορείτε να την αναζητήσετε. Όμως αυτή η υπόθεση προέρχεται από στίχους των τραγουδιών του. Παρεμπιπτόντως, ο Πάμπλο πάντα έδειχνε την απόρριψή του για την Αλ Κάιντα, δεν θα τους υποστήριζε ποτέ, όπως ψευδώς εμφανίζεται στον τίτλο της εκπομπής.



2. Αυτό το σημείο θέλω να το επεξηγήσω έτσι ώστε όλα να γίνουν κατανοητά. Το 2016 Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΓΡΑΦΗ για "επίθεση" σε τηλεοπτική κάμερα". Το "μη αυστηρό" σημαίνει ότι είναι μια υπόθεση που εξακολουθεί να είναι ανοιχτή, οπότε είναι αδύνατο να πάει στη φυλακή για κάτι που εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων και συνεχίζει να βρίσκεται σε διαδικασία απόδειξης αθωότητας, όχι μόνο του Πάμπλο αλλά και των υπόλοιπων κατηγορούμενων.  

Πλαίσιο: Κατάληψη στο γραφείο της πρυτανείας του Πανεπιστημίου της Λεριδα. Φοιτητές, δάσκαλοι και ο λαός που υποστηρίζουν το δικαίωμα σε δημόσια και ποιοτική εκπαίδευση συγκεντρώνονται για να διαμαρτυρηθούν για αυτό και ζητούν την απομάκρυνση της αστυνομίας από τις αίθουσες διδασκαλίας, κάτι στο οποίο οι φοιτητές είχαν συνηθίσει τον τελευταίο καιρό από τότε που εκπρόσωπος της κυβέρνησης η Inma Manso (Λαϊκό Κόμμα) δίδασκε και η αστυνομία έμπαινε και έβγαινε από το πανεπιστήμιο εκφοβίζοντας πολλούς φοιτητές με την παρουσία της.

Μια ομάδα ανθρώπων αποφασίζει να παραμείνει μέσα στο πανεπιστήμιο μετά το κλείσιμο του για να ακολουθήσει διαμαρτυρία και κλειδώνονται στο γραφείο του πρύτανη έτσι ώστε να ακουστούν τα αιτήματά τους. Μετά από λίγες μέρες εγκλήσου ορισμένα στελέχη του πανεπιστημίου ξέσπασαν με βία (γκρεμίζοντας την πόρτα του γραφείου), συνοδευόμενα από δημοσιογράφους και άλλα άτομα έξω από το γραφείο του πρύτανη. Μέσα σε όλα αυτά, ένας φοιτητής που ήταν μέσα παθαίνει κρίση πανικού και ενώ αυτό συμβαίνει, ένας δημοσιογράφος φαινόταν να απολαμβάνει τη σκηνή και ήθελε να δημιουργήσει περισσότερη νοσηρότητα και να το ηχογραφήσει, σε σημείο να ρίξει διάφορα αντικείμενα στο το έδαφος για να το ηχογραφήσει και να λέει μετά πως γινόταν χάος.

Ήμουν και εγώ εκεί και μπορώ να μιλήσω σε πρώτο πρόσωπο . Μερικοί φίλοι μου ζήτησαν να αφήσω την κάμερα μου για να καταγράψουν μερικές από τις απαιτήσεις τους. Ο Πάμπλο, όπως και άλλοι, ήταν και αυτός εκεί για να υποστηρίξει τους συντρόφους που μας ζήτησαν να έρθουμε και να τους στηρίξουμε. Εγώ ο ίδιος προσπάθησα να ηρεμήσω τα πνεύματα ζητώντας από τον δημοσιογράφο να ηρεμήσει ή να φύγει και να σταματήσει να κάνει φασαρία, γιατί φαινόταν πολύ αναστατωμένος. Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένου του Πάμπλο, δοκίμασαν το ίδιο χωρίς επιτυχία. Στο τέλος πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να διώξουν τον δημοσιογράφο που ήθελε μόνο νοσηρότητα και δεν είχε πρόβλημα να επιτεθεί και να προσβάλει, ώστε να ανταποκριθούν στην επίθεση του και να το ηχογραφήσει. Αυτός ο ίδιος άνδρας έκλεψε μια κάρτα μνήμης από την κάμερα που είχα αφήσει για να βιντεοσκοπούν οι φοιτητές. Ήταν ο μόνος από τους δημοσιογράφους που συμμετείχε σε αυτό το σχέδιο, οι υπόλοιποι έκαναν τη δουλειά τους. Στην πραγματικότητα, κατά τη δίκη, κανένας άλλος δημοσιογράφος δεν ήθελε να καταθέσει υπέρ του και γνωρίζουμε ότι επέμεινε ότι θα τον στηρίζαν. Αυτή η διαδικασία είναι ακόμη ανοιχτή και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κατηγορούνται από αυτόν τον δημοσιογράφο, επαναλαμβάνω, όχι μόνο ο Πάμπλο. Εάν αυτό ήταν αλήθεια, γιατί κανένας άλλος δημοσιογράφος που βρισκόταν εκεί δεν έχει καταγγείλει ή υποστηρίξει τον συνάδελφό του;.

3. 2016. Δυόμισι χρόνια φυλάκιση για επίθεση σε «μάρτυρα». Αυτή η βελόνα έχει πολύ ύφασμα. Η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή, δηλαδή, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΧΤΕΙ. Θα βάλω φωτογραφίες για να δείτε ότι μιλάω με γεγονότα, αποδεικτικά στοιχεία. 

Πλαίσιο: ένα αγόρι, ένας ανήλικος και ένας φίλος του Pablo, ξυλοκοπούνται από έναν αστυνομικό της Lleida αφού του έπιασαν να κολλούν αφίσες υπέρ της ανεξαρτησίας [Αφήνω φωτογραφίες της επίθεσης παρακάτω]. Το παιδί καταγγέλλει αυτά τα γεγονότα στο αστυνομικό τμήμα. Αργότερα, κατά τη διάρκεια της δίκης, ανακαλύπτεται ότι υπάρχει "μάρτυρας" της επίθεσης που καταθέτει υπέρ της αστυνομίας λέγοντας ότι είδε τα πάντα και ότι ο αστυνομικός όχι μόνο δεν επιτέθηκε στον ανήλικο, αλλά δέχθηκε επίθεση από αυτόν. Σίγουρα οι αστυνομικοί του Linares θα είχαν πει το ίδιο πράγμα εάν δεν είχαν καταγραφεί με κάμερες.

Αφού συνέβη αυτό, το επιτιθέμενο αγόρι άρχισε να διερευνά ποιος ήταν αυτός ο ψεύτικος μάρτυρας, καθώς ήταν πολύ σαφές ότι έλεγε ψέματα αφού υπέστη την επίθεση από την αστυνομία. Μετά από λίγες μέρες ανακαλύπτει ότι ο φερόμενος μάρτυρας είναι ένα δημόσιο τιμημένο πρόσωπο (είχε φωτογραφίες στο Facebook του) στο Δημαρχείο της Lleida μαζί με αρκετές αστυνομικές δυνάμεις για το έργο του να τις βοηθήσει. Αυτές οι πληροφορίες δημοσιοποιήθηκαν (μαζί με τις φωτογραφίες της τιμής για τη βοήθειά του στην αστυνομία) χάρη στην επίθεση και κοινοποιήθηκαν από διάφορες πλατφόρμες αλληλεγγύης, οι οποίες δεν έκαναν χάρη στον ψεύτικο μάρτυρα που απείλησε με ένα πυροβόλο όπλο στο δρόμο στο παιδί επιτέθηκε και ένας φίλος που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή. Έβαλα έναν σύνδεσμο για το τι συνέβη πηγή.

Ο Πάμπλο Χάσελ ήταν ένας από τους ανθρώπους που μοιράστηκαν αυτές τις πληροφορίες, οπότε ο ψεύτικος μάρτυρας (Felix Rodriguez) εμφανίστηκε μια μέρα στην πόρτα του σπιτιού του για να του πει να διαγράψει τις φωτογραφίες που είχε κοινοποιήσει και τον απειλούσε. Κανείς δεν μου το είπε, ήμουν μάρτυρας. Βγήκε από το σπίτι να πάει τον σκύλο του βόλτα σαν μια κανονική μέρα και αυτός ο τύπος περίμενε τον Πάμπλο μόλις δύο στενά πιο κάτω. Ο Πάμπλο μου έδωσε αμέσως τον σκύλο, ώστε να μην νευριάσει και δαγκώσει τον άνθρωπο που τον απειλούσε. Υπήρχαν μόνο γκρίνιεςκαι ένας θείος που που ήθελε να αντιμετοπίσει τον Πάμπλο.. Μετά από λίγο και βλέποντας ότι ο Πάμπλο δεν διέγραψε τις φωτογραφίες που ήταν τα αποδεικτικά στοιχεία ότι ήταν ψεύτικος μάρτυρας, αυτός (Felix Rodríguez) κατήγγειλε τον Πάμπλο για φερόμενη επίθεση του οποίου δεν έχει ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο. Αλλά φυσικά, καθώς είναι φίλος της αστυνομίας η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Αυτός, ωστόσο, μπορεί να απειλήσει δύο άτομα με όπλο και η αστυνομία να γελάει στα μούτρα των παιδιών που θα να τον αναφέρουν σε αυτή. Αυτή είναι η περίληψη αυτής της υπόθεσης.



4. 2018, ερευνήθηκε για πιθανή «επίθεση». Αυτός ο συγκεκριμένος τίτλος στις ειδήσεις είναι πολύ αστείος. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε ότι ο Πάμπλο αξίζει να πάει στη φυλακή επειδή έχει μπει σε ένα σπίτι ή σε ένα μέρος που δεν ήταν δικό του, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα. Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Λέριδα για την απελευθέρωση των καταλανικών πολιτικών κρατουμένων, πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να μπουν στο κτήριο της Κυβερνητική Αντιπροσωπείας για να απαιτήσουν την απελευθέρωση των κρατουμένων, που θεωρούν ότι βρίσκονται στη φυλακή άδικα. Υπάρχουν εικόνες που φέναιτε  πως πρακτικά προσπάθησε ολόκληρη η διαδήλωση να εισέλθει στην στο κτήριο της κυβερνητικής αντιπροσωπείας. Για αυτό το γεγονός υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κατηγορούμενοι η που εκκρεμεί δική τους συμπεριλαμβανομένου και του Πάμπλο. Υπήρχαν βέβαια εκατοντάδες άνθρωποι, αλλά όπως πάντα πρέπει να πληρώσουν μερικοί και φυσικά, ο Πάμπλο είναι ένας από αυτούς γιατί είναι ένα οικείο πρόσωπο. Αλλά είναι μια υπόθεση που εξακολουθεί να διερευνάται και δεν έχει απολύτως καμία σχέση με "επίθεση" σε οποιοδήποτε σπίτι ή χώρο, κάτι που έχει ειπωθεί με πολύ κακές προθέσεις.

Και τέλος, η αιτία για την οποία πηγαίνει στη φυλακή 9 μήνες με ένα πολύ υψηλό πρόστιμο που εάν δεν καταβληθεί θα οδηγηθεί σε φυλάκιση έως και δύο ετών για προσβολή στο στέμμα και στις δυνάμεις ασφαλείας του κράτους και για ρητορική μίσους. Πεποίθηση που βασίζεται σε πολλά tweets και ένα τραγούδι, "Juan Carlos el Bobón". Αυτή η πρόταση, μαζί με την πρώτη, είναι οι μόνες που καταδικαστηκε. Την πρώτη φορά δεν μπήκε γιατί δεν είχε ποινικό μητρώο αλλά αυτή τη φορά πρέπει να μπει στη φυλακή και να εκτίσει αυτήν την τελευταία και την πρώτη καταδίκη. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ TWEET ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

 Τα υπόλοιπα τα εξήγησα  ώστε να σταματήσει να χειραγωγείται  ο κόσμος από τον Τύπο, αλλά είναι μια συμβολή, καθώς οι μόνες δύο υποθέσεις που έχει είναι αυτές που σας είπα προηγουμένως και για αυτές πρέπει να μιλήσουμε εάν θέλουμε να ανοίξουμε την υπόθεση του σωστά . 

#Llibertatpablohasel #LlibertatPabloHasel


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου