Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

(Eικόνες και βίντεο από 18 πόλεις) Μαζικές διαδηλώσεις στην Ισπανία για την απελευθέρωση του Pablo Hasel! Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο λαό στην Ισπανία!

 Χιλιάδες λαού βγήκε χθες 16/2/21 στους δρόμους της Ισπανίας και της Καταλονίας όπου και είχαν καλεστεί συγκεντρώσεις για την απελευθέρωση του Pablo Hasel, για την υπεράσπιση της ελευθερίας της έκφρασης! 

Η λυσσαλέα καταστολή της αστυνομίας που είχε ως αποτέλεσμα 14 προσαγωγές και πολλούς τραυματισμούς, ειδικά σε Βαρκελώνη και Λέριδα ήταν ενδεικτική για το πόσο φοβάται και θωρακίζεται το κράτος από τον εχθρό λαό. Γιατί το σύστημα ξέρει πως αυτός ο λαός όταν πιστεύει στις δυνάμεις μπορεί να το κατακτήσει το δίκιο και την ελευθερία του. 

Σήμερα έχουν προγραμματιστεί ξανά συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας αλλά και στην Πρωτεύουσα της την Μαδρίτη.

Παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από 18 πόλεις της Ισπανίας που κατά χιλιάδες βγήκε αψηφώντας την απαγόρευση για να υπερασπιστεί την ελευθερία του Pablo Hasel και την ελευθερία των δικών του δικαιωμάτων! 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ PABLO HASEL!

Βαρκελώνη





















Λέριδα








Βικ





Παμπλόνα





Χιρόνα





Βαλένθια



Φιγκέρες






Σαν Κουγάτ δελ Μπαλιές



Τεράσα



Baix Empordà



Blanes

Καστεγιόν

Γκρανολιές

Βιγιαρεάλ


Τορτόζα 

Ρέους

Palamós




Olot


Ρεπορτάζ Reuters


Αλληλεγγύη στον Pablo Hasel!

Περιγραφή

Περιγραφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου